Faktor kelemahan pelajar dalam mata pelajaran Ekonomi Asas di peringkat SPM tinjauan di sekolah-sekolah terpilih di negeri Johor - Abdul Aziz Shahrun Nizam, Zulkifli Normala, Mat Norwant Norlia, Yusof Rohabla, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Faktor kelemahan pelajar dalam mata pelajaran Ekonomi Asas di peringkat SPM tinjauan di sekolah-sekolah terpilih di negeri Johor by Abdul Aziz Shahrun Nizam, Zulkifli Normala, Mat Norwant Norlia, Yusof Rohabla,