Analisis kontrastif kata ganti nama diri dalam bahasa Cina dan bahasa Melayu - Tan Tiam Lai (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Analisis kontrastif kata ganti nama diri dalam bahasa Cina dan bahasa Melayu by Tan Tiam Lai,