Model Jay dalam pengajaran dan pembelajaran Pendidikan Jasmani - Jani Julismah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Model Jay dalam pengajaran dan pembelajaran Pendidikan Jasmani by Jani Julismah,