Falsafah nilai dan akhlak dalam strategi ketenteraan Islam - Othman Muhammad Atiullah (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Falsafah nilai dan akhlak dalam strategi ketenteraan Islam by Othman Muhammad Atiullah,