Pengaruh tahap pendidikan dan program latihan ke atas survival perniagaan bumiputera - Mohd Shokory Suzyanty, Zainol Zuraidah, Hashim Asmawi (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Pengaruh tahap pendidikan dan program latihan ke atas survival perniagaan bumiputera by Mohd Shokory Suzyanty, Zainol Zuraidah, Hashim Asmawi,