Penggunaan perisian painter dalam pembelajaran asas lukisan dalam kalangan pelajar FSM, UPSI - Abd Aziz Adnan, Zali@Zalay Abdul Aziz, Abdul Jabbar Abdul Razak, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Penggunaan perisian painter dalam pembelajaran asas lukisan dalam kalangan pelajar FSM, UPSI by Abd Aziz Adnan, Zali@Zalay Abdul Aziz, Abdul Jabbar Abdul Razak,