Art-tech persepsi pelajar semester 1 Pendidikan Seni Visual, FSM, UPSI terhadap pembelajaran bantuan komputer dalam p&p lakaran asas - Abd Aziz Adnan (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Art-tech persepsi pelajar semester 1 Pendidikan Seni Visual, FSM, UPSI terhadap pembelajaran bantuan komputer dalam p&p lakaran asas by Abd Aziz Adnan,