Kajian hidrologi di kawasan kampus Sultan Azlan Shah, Universiti Pendidikan Sultan Idris - Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Nayan Nasir, Hashim Mohmadisa, Dziauddin Mohd Faris, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2010)
Kajian hidrologi di kawasan kampus Sultan Azlan Shah, Universiti Pendidikan Sultan Idris by Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Nayan Nasir, Hashim Mohmadisa, Dziauddin Mohd Faris,