Reka bentuk pentaksiran alternatif dalam mata pelajaran Sains Sukan di sekolah menengah Malaysia - Jani Julismah, Ong Kuan Boon, Madon Mohd Sani, Ahmad Hishamuddin, Mohamad Khalid Nur Haziyanti, Ahmad Yusop, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2010)
Reka bentuk pentaksiran alternatif dalam mata pelajaran Sains Sukan di sekolah menengah Malaysia by Jani Julismah, Ong Kuan Boon, Madon Mohd Sani, Ahmad Hishamuddin, Mohamad Khalid Nur Haziyanti, Ahmad Yusop,