Amalan sekolah cemerlang di Sekolah Berasrama Penuh dan Sekolah Menengah Kebangsaan Agama satu perbandingan - A. Ghani Muhammad Faizal, Siraj Saedah, Kassim Radzuan, Kenayathulla Husaina Banu, Marzuki Shahril@Charil, Elham Faisol (N/A, 2013)
Amalan sekolah cemerlang di Sekolah Berasrama Penuh dan Sekolah Menengah Kebangsaan Agama satu perbandingan by A. Ghani Muhammad Faizal, Siraj Saedah, Kassim Radzuan, Kenayathulla Husaina Banu, Marzuki Shahril@Charil, Elham Faisol,