Kajian penilaian terhadap peranan Sekolah Bestari Printis - Daud Abd Rahman, Ayob Aminah, Nordin Abu Bakar, Saleh Md Noor, Gapor Abd Latif, Hashim Yusup, Abu Bakar Bhasah, Kamaruddin Kamarulzaman, Abdul Rahman (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2009)
Kajian penilaian terhadap peranan Sekolah Bestari Printis by Daud Abd Rahman, Ayob Aminah, Nordin Abu Bakar, Saleh Md Noor, Gapor Abd Latif, Hashim Yusup, Abu Bakar Bhasah, Kamaruddin Kamarulzaman, Abdul Rahman