Standard pengajaran Matematik mempertingkatkan kualiti pengajaran guru Matematik di sekolah-sekolah Malaysia - Saad Noor Shah, Mohamed Zulkifley, Mohd Tajudin Nor (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2009)
Standard pengajaran Matematik mempertingkatkan kualiti pengajaran guru Matematik di sekolah-sekolah Malaysia by Saad Noor Shah, Mohamed Zulkifley, Mohd Tajudin Nor