Model penghayatan keibubapaan Islam satu kajian ke atas keluarga muslim - Jalal Fauziah Hanim, Noor Zanariah, Twahir@H. Tahir Wahibah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2009)
Model penghayatan keibubapaan Islam satu kajian ke atas keluarga muslim by Jalal Fauziah Hanim, Noor Zanariah, Twahir@H. Tahir Wahibah,