Perkahwinan orang Islam dengan ahli kitab : satu kajian perbandingan mazhab - Daud Mohd Noor (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2009)
Perkahwinan orang Islam dengan ahli kitab : satu kajian perbandingan mazhab by Daud Mohd Noor,