Keberkesanan, kepelbagaian dan masa depan taman rekreasi kolam air panas di negeri Perak sebagai destinasi pelancongan kesihatan - Che Leh Fauziah, Nayan Nasir, Saleh Yazid, Ibrahim Mohd Hairy, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2010)
Keberkesanan, kepelbagaian dan masa depan taman rekreasi kolam air panas di negeri Perak sebagai destinasi pelancongan kesihatan by Che Leh Fauziah, Nayan Nasir, Saleh Yazid, Ibrahim Mohd Hairy,