Kajian Nasional tentang jurang pembangunan - Kling Zainal, Che Nadzir Nordina, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2010)
Kajian Nasional tentang jurang pembangunan by Kling Zainal, Che Nadzir Nordina,