Perbandingan pencapaian Ekonomi Asas bandar dan luar bandar di negeri Perak - Ismail Ramlee, Kamis Hariri, Abu Bakar Sheffie, Abd. Jalil Norasibah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2003)
Perbandingan pencapaian Ekonomi Asas bandar dan luar bandar di negeri Perak by Ismail Ramlee, Kamis Hariri, Abu Bakar Sheffie, Abd. Jalil Norasibah,