Pengaruh Matematik dan Ekonomi Asas sebagai prasyarat ke atas pencapaian Prinsip Ekonomi di UPSI - Ismail Ramlee (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2003)
Pengaruh Matematik dan Ekonomi Asas sebagai prasyarat ke atas pencapaian Prinsip Ekonomi di UPSI by Ismail Ramlee,