Selatan Sepanyol abad ke 8-11M : sumbangannya terhadap kebangkitan Renaissance di Eropah - Kamaruddin Mohamad Kamal (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2009)
Selatan Sepanyol abad ke 8-11M : sumbangannya terhadap kebangkitan Renaissance di Eropah by Kamaruddin Mohamad Kamal,