Modal insan dalam memperkasakan sekolah kebangsaan (Fasa 1) - Dawi Amir Hasan, Othman Ikhsan, Jaafar Ridzuan, Kway Eng Hock (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2009)
Modal insan dalam memperkasakan sekolah kebangsaan (Fasa 1) by Dawi Amir Hasan, Othman Ikhsan, Jaafar Ridzuan, Kway Eng Hock,