Perluasan makna perkataan bahasa Melayu : sumbangan data korpus berkomputer - Yusof Abdullah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2009)
Perluasan makna perkataan bahasa Melayu : sumbangan data korpus berkomputer by Yusof Abdullah,