Dokumentasi gaya pembelajaran alat muzik dram seorang pemuda Asli Kaum Temiar di pedalaman Semenanjung Malaysia : satu kajian kes - Balya Aziz@Ismail (Tanjong Malim, 2016)
Dokumentasi gaya pembelajaran alat muzik dram seorang pemuda Asli Kaum Temiar di pedalaman Semenanjung Malaysia : satu kajian kes by Balya Aziz@Ismail