Perakaunan di kalangan isirumah di Malaysia : amalan dan kesannya terhadap pembentukan keluarga berhemah - Janudin Sharul Effendy, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2008)
Perakaunan di kalangan isirumah di Malaysia : amalan dan kesannya terhadap pembentukan keluarga berhemah by Janudin Sharul Effendy,