Kajian penerimaan dan gelagat pemilihan takaful keluarga di kalangan kakitangan Universiti Pendidikan Sultan Idris - Syed Mohamad Syed Ismail, Mohd Husin Mohd Yahya, Muhammad Fidlizan, Salleh Mad Ithnin, Zain Shukri, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2007)
Kajian penerimaan dan gelagat pemilihan takaful keluarga di kalangan kakitangan Universiti Pendidikan Sultan Idris by Syed Mohamad Syed Ismail, Mohd Husin Mohd Yahya, Muhammad Fidlizan, Salleh Mad Ithnin, Zain Shukri,