Kajian impak pembangunan terhadap alam sekitar di Lembah Bernam (Tanjong Malim) - Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Marzuki Mazdi, (Penerbit Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjong Malim, 2006)
Kajian impak pembangunan terhadap alam sekitar di Lembah Bernam (Tanjong Malim) by Che Ngah Mohamad Suhaily Yusri, Marzuki Mazdi,