Kepelbagaian kaedah pungutan zakat : analisis di pusat pungutan zakat - Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan dari tahun 2003-2009 - Muhammad Fidlizan, Mohd Hussin Mohd Yahya, Awang Salwa Amirah, Tahir Mohamed Abdul Majid, (N/A, 2012)
Kepelbagaian kaedah pungutan zakat : analisis di pusat pungutan zakat - Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan dari tahun 2003-2009 by Muhammad Fidlizan, Mohd Hussin Mohd Yahya, Awang Salwa Amirah, Tahir Mohamed Abdul Majid,