Hubungan antara kemahiran berfikir kritis dan pencapaian akademik pelajar-pelajar UPSI - Jantan Ramlah, (Penerbit Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjong Malim, 2006)
Hubungan antara kemahiran berfikir kritis dan pencapaian akademik pelajar-pelajar UPSI by Jantan Ramlah,