Penggunaan pengangkutan jalan raya dan keselamatan pelajar sekolah : kajian kes di Majlis Daerah Tanjong Malim - Marzuki Mazdi, Ishak Abdul Jalil (Penerbit Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjong Malim, 2006)
Penggunaan pengangkutan jalan raya dan keselamatan pelajar sekolah : kajian kes di Majlis Daerah Tanjong Malim by Marzuki Mazdi, Ishak Abdul Jalil,