Kajian keberkesanan pelaksanaan pengajaran dan pembelajaran Pendidikan Seni Visual KBSR - Hassan Iberahim, Ibrahim Md. Nasir, Arshad Mohd Zaihidee, Omar Jamilah, (Penerbit Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjong Malim, 2006)
Kajian keberkesanan pelaksanaan pengajaran dan pembelajaran Pendidikan Seni Visual KBSR by Hassan Iberahim, Ibrahim Md. Nasir, Arshad Mohd Zaihidee, Omar Jamilah,