Keberkesanan pengajaran dan pembelajaran apresiasi pendidikan seni dengan menggunakan multimedia interaktif bertajuk lawatan ke Balai Seni Lukis Negara - Hassan Iberahim, Mohd Ghazali Hassan, Omar Jamilah, (Penerbit Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjong Malim, 2006)
Keberkesanan pengajaran dan pembelajaran apresiasi pendidikan seni dengan menggunakan multimedia interaktif bertajuk lawatan ke Balai Seni Lukis Negara by Hassan Iberahim, Mohd Ghazali Hassan, Omar Jamilah,