Pelestarian tulisan Jawi : manifestasi seni Khat Islami di Masjid-masjid negeri Perak - Lubis Bukhari, Mohd. Radzi Idris, Al Muhsin Muhammad Anas, (Penerbit Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjong Malim, 2006)
Pelestarian tulisan Jawi : manifestasi seni Khat Islami di Masjid-masjid negeri Perak by Lubis Bukhari, Mohd. Radzi Idris, Al Muhsin Muhammad Anas,