Nilai modal insan dalam novel sebagai sumber transformasi identiti belia di Malaysia - Md Idris Mohd Rashid, Mohd Nawi Norita Azrini, (N/A, 2012)
Nilai modal insan dalam novel sebagai sumber transformasi identiti belia di Malaysia by Md Idris Mohd Rashid, Mohd Nawi Norita Azrini,