Pengajaran kemahiran berfikir : persepsi dan amalan guru matematik semasa pengajaran dan pembelajaran di bilik darjah - Saad Sukiman, Saad Noor Shah, Dollah Mohd Uzi, (N/A, 2012)
Pengajaran kemahiran berfikir : persepsi dan amalan guru matematik semasa pengajaran dan pembelajaran di bilik darjah by Saad Sukiman, Saad Noor Shah, Dollah Mohd Uzi,