Keganasan komunis dan kesannya pada zaman darurat 1948-1960 di daerah Hulu Langat Selangor - Roslan Muhamad (N/A, 2015)
Keganasan komunis dan kesannya pada zaman darurat 1948-1960 di daerah Hulu Langat Selangor by Roslan Muhamad