Iktibar pencerobohan ke atas Iraq : kewajaran memperkasa perpaduan Melayu - Omar Rozeyta, Abu Bakar Suaibah, Md. Ali Azlah (N/A, 2003)
Iktibar pencerobohan ke atas Iraq : kewajaran memperkasa perpaduan Melayu by Omar Rozeyta, Abu Bakar Suaibah, Md. Ali Azlah,