Kelab-kelab Melayu di Johor: amalan dan kecenderungan masyarakat Melayu pra-merdeka berpersatuan - Abdullah Mohd. Akbal, (N/A, 2003)
Kelab-kelab Melayu di Johor: amalan dan kecenderungan masyarakat Melayu pra-merdeka berpersatuan by Abdullah Mohd. Akbal,