Pengaruh persekitaran ke atas sistem nilai kaum Jawi Peranakan - Mohd Said Halimah, Abdul Majid Zainab (N/A, 2003)
Pengaruh persekitaran ke atas sistem nilai kaum Jawi Peranakan by Mohd Said Halimah, Abdul Majid Zainab,