Budaya pemiagaan dan perdagangan dalam peradaban melayu: satu kajian ke atas budaya keusahawanan di kalangan masyarakat melayu silam dan sejauhmanakah kesinambungannya dengan budaya keusahawanan melayu hari ini - Mohd Balwi Mohd Koharuddin, Abd. Hamid Mohd Azhar, (N/A, 2003)
Budaya pemiagaan dan perdagangan dalam peradaban melayu: satu kajian ke atas budaya keusahawanan di kalangan masyarakat melayu silam dan sejauhmanakah kesinambungannya dengan budaya keusahawanan melayu hari ini by Mohd Balwi Mohd Koharuddin, Abd. Hamid Mohd Azhar,