Membina Daya Saing Usahawan Melayu Menyunsur Arus Globalisasi - Md. Ali Azlah, Abu Bakar Suaibah, Omar Rozeyta, Mukhtar Syaharizatul Noorizwan (N/A, 2003)
Membina Daya Saing Usahawan Melayu Menyunsur Arus Globalisasi by Md. Ali Azlah, Abu Bakar Suaibah, Omar Rozeyta, Mukhtar Syaharizatul Noorizwan,