Panduan memainkan muzik iringan tarian tradisional Aceh tarian Ranup Lam Puan - Teuku Faisal Samsuri (N/A, 2014)
Panduan memainkan muzik iringan tarian tradisional Aceh tarian Ranup Lam Puan by Teuku Faisal Samsuri