Kesinambungan manifestasi rupa dan jiwa melayu dalam karya seni 3-Dimensi: dari perspektif seni halus - Husain Abdul Halim (N/A, 2003)
Kesinambungan manifestasi rupa dan jiwa melayu dalam karya seni 3-Dimensi: dari perspektif seni halus by Husain Abdul Halim,