Senibina Landskap Melayu Tradisi - Analisis Dari Perspektif Nilai - Ahmad Abdullah Sani, Abu Bakar Jamil, Ibrahim Fawazul Khair, Khamis Hazel, (N/A, 2003)
Senibina Landskap Melayu Tradisi - Analisis Dari Perspektif Nilai by Ahmad Abdullah Sani, Abu Bakar Jamil, Ibrahim Fawazul Khair, Khamis Hazel,