Amalan pengurusan perniagaan usahawan tani IKS bumiputera: satu kajian kes di negeri Terengganu - Mustapha Ramlee, Che Abdullah Nurulhuda, (N/A, 2011)
Amalan pengurusan perniagaan usahawan tani IKS bumiputera: satu kajian kes di negeri Terengganu by Mustapha Ramlee, Che Abdullah Nurulhuda,