Analisis perkembangan bursa malaysia dan pasaran saham Islam di Malaysia - Mohd Hussin Mohd Yahya, Muhammad Fidlizan, (N/A, 2011)
Analisis perkembangan bursa malaysia dan pasaran saham Islam di Malaysia by Mohd Hussin Mohd Yahya, Muhammad Fidlizan,