Israiliyyat dalam periwayatan kisah Nabi Sulaiman AS mealui kitab Jami Al-Bayan An Tawil Ayi Al-Quran - Asmadi Abdul Rahman (Tanjong Malim, 2018)
Israiliyyat dalam periwayatan kisah Nabi Sulaiman AS mealui kitab Jami Al-Bayan An Tawil Ayi Al-Quran by Asmadi Abdul Rahman