Gendang Gangsa di Asia Tenggara: tinjauan terhadap motif berunsur geometri - Jusoh Adnan, Sauman Yunus, Ramli Zuliskandar (N/A, 2011)
Gendang Gangsa di Asia Tenggara: tinjauan terhadap motif berunsur geometri by Jusoh Adnan, Sauman Yunus, Ramli Zuliskandar,