Model hierarki kefungsian dan pusat pertumbuhan sebagai asas bagi merancang kawasan luar bandar di Malaysia Bukti dari Daerah Batang Padang - Saleh Yazid, Rostam Katiman, Hussain Mohd Yusof, (N/A, 2011)
Model hierarki kefungsian dan pusat pertumbuhan sebagai asas bagi merancang kawasan luar bandar di Malaysia Bukti dari Daerah Batang Padang by Saleh Yazid, Rostam Katiman, Hussain Mohd Yusof,