Pemimpin dan komuniti pembelajaran profesional - Marzuki Shahril@Charil, A. Ghani Muhammad Faizal, Siraj Saedah, Abdullah Zuraidah, Mohd Radzi Norfariza, Kenayathulla Husaina Banu, Salehudin Mohd Hel (N/A, 2011)
Pemimpin dan komuniti pembelajaran profesional by Marzuki Shahril@Charil, A. Ghani Muhammad Faizal, Siraj Saedah, Abdullah Zuraidah, Mohd Radzi Norfariza, Kenayathulla Husaina Banu, Salehudin Mohd Hel