Aktiviti keusahawanan di kalangan ibu tunggal di negeri Johor : kajian terhadap faktor penglibatan dan masalah yang dihadapi oleh ibu tunggal dalam bidang perniagaan - Abu Bakar Thuaibah @ Suaibah, Md Ali Azlah, Md Som Hishamuddin, Bujang Siti Mariam, (N/A, 2005)
Aktiviti keusahawanan di kalangan ibu tunggal di negeri Johor : kajian terhadap faktor penglibatan dan masalah yang dihadapi oleh ibu tunggal dalam bidang perniagaan by Abu Bakar Thuaibah @ Suaibah, Md Ali Azlah, Md Som Hishamuddin, Bujang Siti Mariam,