Nilai dan amalan negatif masyarakat Melayu: satu analisis - Nordin Shah Rul Anuar, Abdullah Md. Akbal, Sulaiman Abdullah, Wan Mohamed Nik Kamal, (N/A, 2005)
Nilai dan amalan negatif masyarakat Melayu: satu analisis by Nordin Shah Rul Anuar, Abdullah Md. Akbal, Sulaiman Abdullah, Wan Mohamed Nik Kamal,